Páginas

Entradas populares

domingo, 3 de julio de 2011

Nota V - Línia CONTINENTE

Un mes i mig abans de l´inici dels Jocs Olímpics de Barcelona va ser prohibit, per raons de seguretat, el tràfic de vehicles i vianants per la Vila Olímpica de Premsa de Montigalà. Per aquesta raó, a partir del dia 1 de juny de 1992 va començar a circular la línea CONTINENTE. Aquesta línia tenia com a objectiu permetre l´accés dels vianants al Centre Comercial Montigalà. El servei era gratuït i va ser cobert per TUBSAL.

La línia tenia el seu origen a la Rambla de Sant Joan, a l´alçada de l´Avinguda de Puigfred, al barri de Nova Lloreda. La línia pujava per la Rambla de Sant Joan, Liszt. Mendelssohn, Avinguda de Mònaco i Avinguda d´Itàlia, fins a la porta del Centre Comercial. El recorregut de tornada feia el camí invers. La línia va deixar de funcionar a mitjans d´agost, un cop acabats els Jocs Olímpics. 

Cotxe 7866 cobrint la línia CONTINENTE a Nova Lloreda. 21 de juliol de 1992. Foto: Pere París. 

El servei va ser cobert per dos Pegaso 6035, els cotxes 7668 i 7866, que van ser pintats de blanc i amb publicitat del Centre Comercial Montigalà. Un cop finalitzat aquest servei, els dos autobusos van ser retirats a cotxeres. 

Cotxe 7866 cobrint la línia CONTINENTE a Nova Lloreda. 21 de juliol de 1992. Foto: Pere París. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario